Because we all deserve to shine...

Lieve mensen,

Helaas zit VIP Astro tot de kerst VOL met horoscoop en tarot-bestellingen voor particulieren. Om al te lange wachtlijsten te voorkomen, zal ik pas in januari 2019 weer nieuwe aanvragen in behandeling nemen. Excuses voor het ongemak.  

nb. Mediabedrijven kunnen ivm eventuele (schrijf)opdrachten contact met me opnemen via:

www.openkaartproducties.nl (CV, bio en online portfolio)

of via email:

natastro@outlook.com 

 

 

 

 

 


Welkom bij VIP Astro

Welkom op de website met alle antwoorden! Bij VIP Astro vindt u geheid waar u naar op zoek bent middels de meest diverse, uitgebreide consulten en horoscopen op het gebied van tarot en astrologie die er op het internet te vinden zijn. 

Of u nu behoefte hebt aan een tarot consult of persoonlijke, diepgaande tarot coaching, een tarotreading per email, een horoscoop, toekomstvoorspelling, droomduiding of foto reading, alles is hier mogelijk!

Heeft u trouwens wel eens van een secundaire progressie horoscoop gehoord? Of van een solaar? Of een lunaar? En wat dacht u van Arabische, Egyptische, Chinese of Keltische astrologie? Bent u op zoek naar een speciaal cadeau voor iemand anders? Wellicht slaagt u hiervoor in de VIP Astro giftshop.

Heeft u geen behoefte aan een complete horoscoop of uitgebreide reading, maar wel aan wat meer duidelijkheid omtrent uw situatie? Dan is het Klip & Klaar consult misschien wel iets voor u. Zelfs voor gratis online readings als de Gene Zijde tarot legging, de afslank coach kaart, het Gypsy domino orakel en enkele bijzondere Zigeuner kaartleggingen bent u hier aan het juiste adres. Bovenin het menu vindt u een overzicht van de haast oneindigde lijst van alle mogelijkheden.

Omdat ik astrologie zie als een ambacht, maak ik geen gebruik van computer gestuurde astro-programma verslagen, maar worden alle teksten zorgvuldig door mij speciaal voor u met de hand uitgewerkt.

Ook als u een tarot consult aanvraagt, ontvangt u het gehele verslag netjes van A tot Z uitgetypt in PDF bestand, inclusief foto's van de tarot legpatronen die de antwoorden op uw vragen bevatten. Op deze manier wordt elke astrologische rapportage en ieder consult geleverd in ' boekvorm' en kunt u alle teksten op uw gemak lezen en herlezen op de momenten dat het u zelf schikt. Daarbij; een afbeelding zegt meer dan duizend woorden...

Tijdens de berekening van een horoscoop of de complete uitwerking van welk consult dan ook, heeft elke cliënt te allen tijde 100% mijn onverdeelde aandacht. Het zeer uitgebreide bestand dat u van mij per emailbijlage ontvangt, bevat dan ook altijd de antwoorden op uw vragen en zal u zeker niet teleurstellen.

nb. Alle tarieven die op deze website staan vermeld, zijn inclusief 21% BTW. 

Contact:

okp@nathalie-kriek.nl 

Telefoon: 06-25201845  

CV, bio en online portfolio:

www.openkaartproducties.nl


Win een GRATIS READING

Win een gratis reading op Instagram !

Wie mij volgt op Instagram blijft niet alleen op de hoogte van leuke tarot weetjes, astrologie feitjes en de nieuwste ontwikkelingen mbt mijn werk, maar maakt ook regelmatig kans op een gratis reading, zowel via DM als via de livestream. Graag tot binnenkort! biggrin


Even voorstellen

Dank voor uw bezoek aan mijn website. Bij deze zal ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Nathalie Kriek en ik ben werkzaam als (media)astroloog, tarotist, auteur en tekstschrijver. 

Leuk dat u interesse heeft in mijn werk. Wat kunt u van mij verwachten? Ik zal u in het kort vertellen wie ik ben, wat ik zoal doe. 

In de periode (2004-2014) dat ik zelf werkzaam was als tarotist/spiritueel therapeut in mijn eigen tarot praktijk 'Open Kaart', schreef ik voor uitgeverij Schors zeven boeken van esoterische aard en maakte ik voor hen elk jaar de Tarotagenda. Tevens verzorgde ik drie jaar achtereen de nieuwjaarsvoorspellingen voor ParaVisie en Hart van Nederland.

Omdat ik veel plezier beleefde aan zowel het schrijven als het 'waarzeggen', en ik steeds vaker gevraagd werd een bijdrage te leveren aan diverse media, besloot ik de praktijk te sluiten en startte ik in 2015 het 'spiritainment' bedrijf Open Kaart Producties. Sindsdien verzorg ik voor diverse opdrachtgevers (waaronder Catharinaweb, VROUW Magazine, VROUW Glossy, VROUW.nl, De Telegraaf en &C Media) de teksten voor verschillende horoscopen, artikelen en andere voorspellingen. Omdat ik evengoed nog steeds graag mooie horoscopen maak en persoonlijke tarot readings doe, heb ik deze website speciaal ingericht voor mijn particuliere cliënten.

Kijkt u gerust fijn even rond. Wellicht is er iets van uw gading bij? Indien u vragen heeft over het een of ander, kunt u mij altijd - geheel vrijblijvend - een bericht sturen middels onderstaand contactformulier.

Lieve groet,

Nathalie


Naam*
E-mailadres*
Bericht*

VIP ASTRO is onderdeel van Open Kaart Producties

KvK 64627969

© 2018 Deze gehele website valt onder de Nederlandse en de internationale wetgeving op het gebied van het auteursrecht en intellectueel eigendom en valt onder de bescherming van de auteurswet. Niets van de teksten op deze website mag worden overgenomen door middel van druk, kopie, elektronische, magnetische opslag, of op welke manier dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.