Bedrijfshoroscoop

Hebt u een goedlopend bedrijf, bent u onlangs een eigen onderneming gestart of bent u werkzaam als ZZP-er en kunt u met het oog op de naaste toekomst wel wat extra advies gebruiken? 

In dat geval kan het absoluut nuttig zijn hier wat bedrijfsastrologie op los te laten en een uitgebreide, adviserende horoscoop te laten berekenen. Met behulp van de oprichtingsdatum -en tijd van uw bedrijf (of indien er sprake is van een doorstart of fusie, de datum van de nieuwe registratie bij de Kamer van Koophandel), kan ik voor u een uitgebreide en overzichtelijke horoscoop maken waarmee direct duidelijk wordt wat het 'karakter' en de potentie van uw onderneming is, wat uw aandachtspunten zijn, waar nog wel wat winst te behalen valt en wat u in de naaste toekomst kunt verwachten in de vorm van voorspoed en/of tegenslag. Dat, en nog veel meer!

Tarieven (incl. 21% BTW):

- Bedrijfshoroscoop. Hoe is de aard van het bedrijf? Kortom: het karakter, de potentie, zwakke, sterke -en aandachtspunten van uw onderneming.

€ 300,00

- Bedrijfs transit horoscoop. Hoe ontwikkelt het bedrijf zich in de huidige vorm? (toekomstprognose max. 3 jaar) Kortom: hoe staat uw onderneming er over 2-3 jaar voor? Wat gaat goed, wat is nodig, waar bevindt zich dreiging? 

€ 300,00

- Combinatie bedrijfshoroscoop en transithoroscoop:

€ 575,00

Interesse? Of heeft u vragen? U kunt via onderstaand formulier contact met mij opnemen.

nb. U ontvangt de complete rapportage, incl. de horoscooptekenig(en) van uw bedrijf via e-mail in PDF bestand.


Naam*
E-mailadres*
Bericht*