Geboortehoroscoop

Natuurlijk is de manier waarop iemand wordt opgevoed alles bepalend voor hoe hij zichzelf ontwikkeld. Toch komt het vaak voor dat kinderen die worden opgevoed in een net milieu, toch (dreigen te) ontsporen. Of dat kinderen die worden grootgebracht onder erbarmelijke omstandigheden, zich hier op eigen kracht van weten los te maken en als volwassene toch succesvol worden. Waar ligt dit dan aan? Zou het dan toch iets met de stand van de sterren en planeten te maken kunnen hebben?

Middels een geboortehoroscoop komt werkelijk alles boven tafel. Hoe wilskrachtig ben je, hoe gevoelig, hoe geef je uiting aan je intellect, je creativiteit, je liefde, vriendschap? En wat zijn je motivaties? Hoe assertief ben je, hoe hartstochtelijk? Wat zijn je ontwikkelingsmogelijkheden? Bent je besluitvaardig? Daadkrachtig? Hoe zit je in je vel, zowel op het lichamelijk als op het psychische vlak? Wat zijn je valkuilen, je talenten, waar en hoe vind je het geluk, hoe zit het allemaal op financieel gebied, wat heb je van je vader geërfd en wat van je moeder? En... Ben je je eigenlijk wel bewust van jouw eigen schaduwzijde? 

Dit is slechts het topje van de ijsberg van wat er middels een uitgebreide geboortehoroscoop allemaal duidelijk wordt.

> U ontvangt de geboortehoroscoop inclusief gratis fotoreading.

Tarief (incl. 21% BTW)

€ 300,00

 

Indien u een geboortehoroscoop wilt aanvragen, kunt u hiervoor onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zsm contact met u op. 

nb. U ontvangt de complete rapportage, incl. de tekening van uw persoonlijke radix via e-mail in PDF bestand.


Naam*
E-mailadres*
Bericht*