Jaarhoroscoop op basis van astrologie

Eens per jaar staat de zon op exact dezelfde positie als wanneer ze stond op het moment dat u geboren werd. Dat is het moment dat er een solaar (ook wel zonnehoroscoop genoemd) gemaakt kan worden.

Echter, het moment dat de solaar wordt gemaakt, staan de planeten aan de hemel op andere plekken dan tijdens het moment dat u geboren werd.  Door uw geboortehororoscoop te vergelijken met uw solaar, krijgt u oa. inzicht in wat u komend jaar allemaal te wachten staat, wat voor soort het jaar het voor u gaat worden, wat u zelf dient te ondernemen of wat u overkomt en waar u wellicht zelf geen invloed op heeft.

> U ontvangt de Solaar inclusief gratis fotoreading.

Let wel; om een solaar horoscoop voor u te kunnen maken, is het wel noodzakelijk dat u eerst een geboortehoroscoop voor uzelf laat berekenen. 

Om de kosten te drukken is het wel mogelijk dat ik de geboortehoroscoop met de computer bereken en alleen de solaar uitwerk zodat u toch maar één horoscoop hoeft te betalen.

Tarieven (incl. 21% BTW):

Geboortehoroscoop:

€ 300,00

Solaar:

€ 300, 00

Combinatie geboortehoroscoop en solaar:

€ 575,00

 

 

Heeft u interesse, eventuele vragen of wilt u de solaar horoscoop bestellen, maakt u dan gebruik van onderstaand formulier, u hoort dan zsm van mij.

nb. U ontvangt het complete verslag incl. uw persoonlijke jaarvoorspelling en uw horoscooptekening(en) via e-mail in PDF bestand.

 

 


Naam*
E-mailadres*
Bericht*