Gene zijde reading

Wanneer een dierbare komt te overlijden, zijn er vaak nog zoveel dingen die we hem of haar hadden willen vragen. Veel mensen vragen zich af hoe het met hun dierbare in de voor ons onzichtbare wereld gaat. Deze legging geeft u de mogelijkheid om op sommige vragen een antwoord te krijgen.

Het is erg belangrijk om de tijd nemen en uzelf voor te bereiden op de legging die u gaat doen. Zorg dat u niet gestoord kunt worden, zet sowieso uw mobiel uit en sluit uw e-mailprogramma af.

Ruim de omgeving van uw computer op en denk na over welke dingen u er wilt neerzetten. Als het mogelijk is, zet dan een foto van de overledene bij de pc en/of een ander persoonlijk voorwerp. Misschien wilt u een zacht muziekje opzetten, een kaarsje aansteken of een staafje wierook branden om u te kunnen ontspannen.

Neem de tijd en ga vooral af op uw eigen gevoel. Als u alles klaar hebt gelegd en u rustig voelt, denk dan aan de overledene.

Probeert u hem of haar voor u te zien zoals hij of zij was. Blijf aan de overledene denken en aan de band die jullie samen hadden, en klik dan op onderstaande link. Er worden 5 kaarten voor u getrokken.

Omdat u zich helemaal concentreert op uw overleden dierbare, is de kans groot dat middels de kaarten die u krijgt te zien, uw onderbewustzijn geprikkeld wordt, waardoor u zich plotseling weer bepaalde gebeurtenissen of gesprekken kunt herinneren die het antwoord op uw vraag bevatten.

> KLIK