Uurhoek astrologie

Uurhoek astrologie is een methode die zeer geschikt is om vragen te stellen met het oog op de naaste toekomst.

Vragen over onderwerpen als: het kopen of verkopen van artikelen (of onroerend goed), werkgerelateerde situaties, liefdeskwesties, vriendschaps issues, ruzies en verzoeningen, reizen, financiële transacties, zwangerschap en geboorte, ziekte en gezondheid, reizen en tal van andere zaken waar we graag een duidelijk 'ja' of 'nee' op zouden krijgen, kunnen met behulp van een uurhoek horoscoop beantwoord worden.

Het komt zelfs regelmatig voor dat met behulp van uurhoek astrologie verloren personen of voorwerpen worden teruggevonden!

Uurhoek astrologie is tamelijk zwart wit en doorgaans ook zeer accuraat! 

Heeft u een vraag waar u graag een duidelijk antwoord op zou krijgen, is het mogelijk deze te stellen middels onderstaand formulier.

Voor het opstellen van een uurhoek is het niet nodig om eerst een geboortehoroscoop te laten berekenen, omdat er bij deze tak van astrologie wordt uitgegaan van het huidige tijdstip. 

> U ontvangt de selectie horoscoop inclusief gratis fotoreading.

Tarieven (incl. 21% BTW):

Per vraag: € 75,00

Indien u mij een gerichte vraag wilt stellen met betrekking tot de naaste toekomst of een verloren voorwerp wilt terug vinden, kunt u hiervoor gebruik maken van het onderstaande formulier.

nb. U ontvangt het antwoord op uw vraag incl. de tekening van uw uurhoek radix, per email in PDF bestand.

 

 

 


Naam*
E-mailadres*
Bericht*