Egyptische horoscoop

Een werkelijk zeer nauwkeurige, informatieve en vooral visuele manier van het interpreteren van een geboorte en/of transit horoscoop is de Egyptische astrologie die gebaseerd is op de Thebaanse kalender.

De Thebaanse zodiac bestaat namelijk uit maar liefst 360 tekens! Elke graad in de horoscoop heeft dus zijn eigen zodiac sign

De tekens bestaan uit bijzondere symbolische illustraties als: twee mannen met één hoofd, een man met een vogel in zijn hand, een lange slang, een man met een hondenkop, een man die een ton maakt, een man die een vrouw voortsleurt, een huis met een schutting eromheen, een naakte man in bad met een riem in zijn hand, een sperwer die jaagt op een rat, een man die teveel drinkt en braakt, een gapende hond met grote oren, en ga zo maar door. Elke prent heeft een wel zeer bijzondere en vooral inspirerende boodschap voor u!

Let wel, indien u de Egyptische horoscoop wilt bestellen, is het wel noodzakelijk eerst een geboortehoroscoop te laten maken. Deze heb ik nodig om de graden te berekenen en de daarbij horende Egyptische symboliek over te kunnen verdelen.

Om de kosten te drukken is het wel mogelijk dat ik de geboortehoroscoop met de computer bereken en alleen de Egyptische horoscoop uitwerk zodat u toch maar één horoscoop hoeft te betalen.

Tarieven (incl. 21% BTW):

Geboortehoroscoop:

€ 300,00

Egyptische horoscoop:

€ 300,00

Combinatie westerse geboortehoroscoop en Egyptische horoscoop:

€ 575,00

Bent u benieuwd naar wat de Egyptische zodiac u te vertellen heeft? Vult u dan onderstaand formulier in. Ik neem dan zsm contact met u op.

nb. U ontvangt het complete verslag via e-mail in PDF bestand.

 

 

Een deel van de Thebaanse kalender.


Naam*
E-mailadres*
Bericht*