Arabische astrologie

Tijdens haar reis rond de dierenriem, oefent de maan volgens de Arabische astrologie een bijzondere invloed op ons uit. Om deze reden wordt in de Arabische astrologie dan ook gebruik gemaakt van een tabel met 28 (maan) huizen. Daarbij bestaan er maar liefst 100 Arabische punten die in de geboortehoroscoop toegepast kunnen worden!

Tevens worden zeven sterrengoden - die een belangrijke rol vervullen tijdens het moment van onze geboorte - verbonden aan de elementen: intelligentie, vermetelheid, liefde, moed, geluk, plicht en toekomstverwachting. Vervolgens vertelt de Arabische horoscoop u welk lot werd bepaaldop het moment van uw geboorte en welk lot u komend jaar treft. Tenslotte worden 150 'vaste sterren' gekoppeld aan uw horoscoop, die u alles vertellen over uw plus en minpunten. Echter, zonder ons ook maar een klein beetje te sparen! Arabische astrologie is goudeerlijk en draait niet om de hete brei heen!

Indien u bereid bent uzelf daadwerkelijk een spiegel voor te houden, kunt er op deze manier dan ook zéker uw voordeel mee doen!

Let wel, indien u de Arabische horoscoop wilt bestellen, is het wel noodzakelijk eerst een geboortehoroscoop te laten maken. Deze heb ik namelijk nodig om de graden berekenen en de daarbij horende Arabische sterren over de huizen te kunnen verdelen.

Om de kosten te drukken is het wel mogelijk dat ik de geboortehoroscoop met de computer bereken en alleen de Arabische horoscoop uitwerk zodat u toch maar één horoscoop hoeft te betalen.

Tarieven (incl. 21% BTW):

Geboortehoroscoop:

€ 300,00

Arabische horoscoop:

€ 300,00

Arabische horoscoop incl. alle Arabische punten die in uw geboortehoroscoop aanwezig zijn:

€ 400,00

Bij twee horoscoop aanvragen ontvangt u € 25,00 korting.

Bij de geboortehoroscoop plus de Arabische horoscoop incl. alle Arabische punten ontvangt u € 50,00 korting.

Bent u benieuwd naar wat de Arabische maan en sterrengoden u te vertellen hebben? Vult u dan onderstaand formulier in. Ik neem dan zsm contact met u op.

nb. U ontvangt het complete verslag via e-mail in PDF bestand.

Arabische maanhuizen


Naam*
E-mailadres*
Bericht*