Keltische bomen zodiac

Misschien heeft u er wel eens van gehoord; de Keltische bomen zodiac waarbij u op internet kunt opzoeken welke boom er bij uw geboortedatum past. Toch is dit maar één van de vele mogelijkheden van wat u met de Keltische zodiac kunt doen. Want wist u dat het ook mogelijk is om met behulp van het Keltische bomen systeem  een volledige geboortehoroscoop te berekenen? Of zelfs een transit horoscoop te maken om te bekijken wat u volgend jaar te wachten staat?

Welke bomen bevinden zich in uw horoscoop? In welke huizen groeien zij en welke invloed hebben zij daar op uw functioneren en zijn?

> U ontvangt de Keltische bomen horoscoop inclusief gratis fotoreading.

Let wel, indien u een Keltische bomen horoscoop wilt bestellen, is het wel noodzakelijk eerst een geboortehoroscoop te laten maken. Deze heb ik namelijk nodig om de graden berekenen en de daarbij horende bomen over de tekens en de huizen te kunnen verdelen.

Om de kosten te drukken is het wel mogelijk dat ik de geboortehoroscoop met de computer bereken en alleen de Keltische bomen horoscoop uitwerk zodat u toch maar één horoscoop hoeft te betalen.

Tarieven (incl. 21% BTW):

Geboortehoroscoop:

€ 300,00

Keltische bomen horoscoop:

€ 300,00

 Combinatie geboorte horoscoop en Keltische bomen horoscoop:

€ 575,00

 

Bent u benieuwd naar wat de Keltische zodiac u allemaal te vertellen heeft? Vult u dan onderstaand formulier in. Ik neem dan zsm contact met u op.

nb. U ontvangt het complete verslag via e-mail in PDF bestand

Dit lijstje vormt slechts de basis van wat er allemaal mogelijk is met de Keltische boomkalender.


Naam*
E-mailadres*
Bericht*