Tarot afslank coachkaart

De tarot kan een enorme hulp zijn bij het achterhalen van de oorzaak van een laag zelfbeeld, gebrek aan wilskracht of het ontbreken van doorzettingsvermogen. Hoe dan?

Alles wat we zien, horen, voelen, ruiken, proeven, etc. wordt opgeslagen in ons onderbewustzijn. Op een later tijdstip, wanneer je weer een bepaalde geur ruikt of een bepaald beeld ziet, wordt je direct - automatisch vanuit je onderbewustzijn- weer herinnerd aan wat je eerder in dit verband hebt opgeslagen. Zo werkt het ook met de tarot coachkaart.

Heeft u ook de ervaring dat al die diëten maar tijdelijk helpen? Bent u tot de conclusie gekomen dat het toch anders moet? Probeert u bewuster in het leven te staan, gezonder te eten en meer te bewegen, kortom: wilt u balans in uw leven brengen, maar kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken?

Als u zich aanwent hier elke morgen een 'coach kaart' te trekken, zult u steeds vaker merken dat u op een later tijdstip, wanneer u iets wilt gaan eten dat niet erg verantwoord is, vergeet water te drinken of te weinig beweegt, onbewust de link met de boodschap van uw coach kaart zult leggen.

Zo wordt u zichzelf er steeds meer van bewust wanneer u niet goed bezig bent en zal het u steeds makkelijker afgaan om uzelf te corrigeren. De proef op de som nemen?

>KLIK