Lunaar

Eens per maand staat de maan exact op dezelfde plek als waar zij stond op het moment dat u werd geboren. Op dat moment kan er een maan(d)horoscoop - oftewel een lunaar -  berekend worden.

In een lunaar wordt direct duidelijk welke planeten er op dat moment in welke sterrenbeelden (en huizen) staan en kan worden uitvergroot hoe u momenteel in het leven staat, waar u op dient te letten, wat u kunt verwachten op het gebied van liefde, geld, werk en welzijn, kortom: hoe deze maand er voor u uit ziet.

Een lunaar kan zeer nuttig zijn wanneer u bijzondere afspraken heeft gepland of wanneer er iets speciaals staat te gebeuren waarbij u goed voorbereid te werk wilt gaan.

Hoewel de lunaar 'slechts' een maandvoorspelling geeft, is deze minstens net zo uitgebreid als een complete geboortehoroscoop.

> U ontvangt de Lunaar inclusief gratis fotoreading.

Let wel; om een lunaar horoscoop voor u te kunnen maken, is het wel noodzakelijk dat u eerst een geboortehoroscoop voor uzelf laat berekenen.

Om de kosten te drukken is het wel mogelijk dat ik de geboortehoroscoop met de computer bereken en alleen de lunaar uitwerk zodat u toch maar één horoscoop hoeft te betalen.

Bent u slechts geïnteresseerd in één thema (bijvoorbeeld liefde, financiën, werk, gezin, etc) is de deelhoroscoop misschien wel iets voor u.

Tarieven (inc. 21% BTW):

Geboortehoroscoop:

€ 300,00

Lunaar

€ 300,00

Combinatie geboortehoroscoop en lunaar:

€ 575,00

 

Heeft u interesse, eventuele vragen of wilt u de lunaar horoscoop bestellen, maakt u dan gebruik van onderstaand formulier, u hoort dan zsm van mij.

nb. U ontvangt het complete verslag incl. uw persoonlijke maandvoorspelling en de horoscooptekenig(en) via e-mail in PDF bestand.


Naam*
E-mailadres*
Bericht*