Engelen horoscoop

In diverse culturen is het gebruikelijk om aan de geboortedatum van elk individu een (totem)dier, geest, god, engel of ander hoger wezen te koppelen om het karakter van deze persoon in kaart te brengen. Vervolgens zou dit wezen ons tijdens de geboorte op aarde verwelkomen en ons hele verdere leven begeleiden en beschermen. Dit is ook het geval met engelen. Jawel, er bestaat een ware engelen zodiac, die gekoppeld is aan de 72 sectoren van de dierenriem.

De dierenriem bestaat namelijk officieel uit 12 tekens (Ram t/m Vissen). Deze 12 tekens zijn onderverdeeld in 36 decanaten en 72 sectoren. Simpel gezegd: één sterrenteken bestaat uit 3 decanaten van 10 graden en 6 half-decanaten van 5 graden. De engelen zodiac bestaat uit 72 engelen, waarvan elke engel heerst over 5 graden van een sterrenteken. Het is hierbij dus belangrijk om te bekijken in welk decanaat van uw sterrenteken u bent geboren. Daarbij is het van belang om in uw geboortehoroscoop te bekijken in welke tekens, welk huizen en op welke graden de overige engelen aanwezig zijn.

Welke engelen waken over u? In welke huizen en tekens zijn zij aanwezig en hoe hebben zij daar een spirituele invloed op uw functioneren en zijn?

> U ontvangt de engelen horoscoop inclusief gratis fotoreading.

Let wel, indien u een engelen horoscoop wilt bestellen, is het wel noodzakelijk eerst een geboortehoroscoop te laten maken. Deze heb ik namelijk nodig om de graden berekenen en de daarbij horende engelen over de tekens en de huizen te kunnen verdelen. 

Om de kosten te drukken is het wel mogelijk dat ik de geboortehoroscoop met de computer bereken en alleen de engelen horoscoop uitwerk zodat u toch maar één horoscoop hoeft te betalen.

Tarieven (incl. 21% BTW):

Geboortehoroscoop:

€ 300,00

Engelen horoscoop

€ 300,00

Combinatie geboorte- en engelenhoroscoop:

€ 575,00

Bent u benieuwd naar de spirituele talenten die u bezit en hoe u deze in de verschillende aspecten van het leven kunt toepassen? Vult u dan onderstaand formulier in. Ik neem dan zsm contact met u op.

nb. U ontvangt het complete verslag incl. de tekening van uw persoonlijke engelen radix via e-mail in PDF bestand.


Naam*
E-mailadres*
Bericht*
Naam*
E-mailadres*
Bericht*