Tarotcoaching

Kampt u met bepaalde angsten, onzekerheden, twijfels of loopt u rond met meerdere vragen die u graag beantwoord zou zien en heeft u behoefte aan wat extra hulp om deze antwoorden uit uw eigen onderbewustzijn op te diepen, is het raadzaam een tarot coaching sessie bij mij aan te vragen.

Een tarot coaching sessie geschiedt altijd 1 op 1, bij mij thuis, of indien gewenst op locatie. Een volledige sessie bestaat uit meerdere rondes waarbij we steeds een stapje verder gaan en een stukje dieper afdwalen in uw onderbewustzijn. Soms kan deze reis naar binnen behoorlijk confronterend zijn. Desondanks zullen alle antwoorden waarnaar u op zoek bent, stuk voor stuk boven tafel komen.

Ronde 1: We maken op een speelse manier kennis met de tarot, door te bekijken wat op dit moment belangrijk voor u is.

- Ronde 2: Een orakelkaart bevestigt (of vult aan) wat u in de eerste ronde te horen heeft gekregen.

- Ronde 3: Tijdens een voledige tarot reading is het nu mogelijk om een (of meerdere) gerichte vraag/vragen te stellen. 

- Ronde 4: De klapper van de sessie, de directe confrontatie met uw innerlijke spiegel: De psychologische OH- confrontatie.

- Ronde 5: We sluiten luchtig af met een bruikbaar inzicht.

Tot slot is er nog alle ruimte om ergens op terug te komen of een en ander te verifiëren, kortom, om nog even 'na te kaarten'.

Tarief (incl. 21% BTW)

€ 100,00 per uur

 

Om de uitgebreide coaching sessie aan te vragen,  kunt u gebruik maken van onderstaand contact formulier. Ik neem dan zsm contact met u op.


Naam*
E-mailadres*
Bericht*