Secundaire progressie horoscoop

Bij een secundaire progressie horoscoop is het mogelijk om te bekijken wat u allemaal te wachten staat in een bepaald levensjaar. Hierbij wordt gekeken naar het aantal dagen ná uw geboortedatum. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe uw 33ste levensjaar eruit komt te zien? Dan tel ik 33 dagen bij uw geboortdedatum op en trek van deze datum een horoscoop. Bent u benieuwd hoe uw leven eruit zal zien wanneer u 42 bent, dan tel ik 42 dagen op bij uw geboortedatum. Het principe is: 1 dag = 1 jaar. 

Een secundaire progressie horoscoop laat ons vooral zien wat (en waarvan) wij leren door de jaren heen. Het helpt ons meer zelfkennis te verkrijgen. Misschien kan een kijkje in de toekomst op deze manier ons zelfs wel behoeden voor bepaalde vergissingen. Want wat de horoscoop ook zegt, gelukkig beschikken we ook altijd zelf nog over onze eigen vrije wil!

> U ontvangt de secundaire progressie horoscoop inclusief gratis fotoreading.

Let wel: Voor het beste resultaat is het raadzaam eerst een geboortehoroscoop voor uzelf te laten berekenen, zodat ik u ook passend advies kan geven met betrekking tot bepaalde ontwikkelingen die u in de loop der jaren doormaakt. 

Om de kosten te drukken is het wel mogelijk dat ik de geboortehoroscoop met de computer bereken en alleen de secundaire progressie horoscoop uitwerk zodat u toch maar één horoscoop hoeft te betalen.

Tarief (incl. 21% BTW):

Geboortehoroscoop

€ 300,00

Secundaire progressie horoscoop:

€ 300,00

Combinatie geboortehoroscoop en secundaire progressiehoroscoop:

€ 575,00

 

Bent u benieuwd naar wat een specifiek levensjaar allemaal voor u in petto heeft, kunt u onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zsm contact met u op. 

nb. U ontvangt het complete verslag incl. de horoscoop tekening via e-mail in PDF bestand.


Naam*
E-mailadres*
Bericht*