Transit horoscoop

Wanneer we geboren worden, staan de zon, maan en planeten in een bepaalde positie. Deze combinatie van hemellichamen heeft een specifieke betekenis voor de geboortehoroscoop die laat zien wat onze aangeboren persoonlijkheid, eigenschappen, talenten en aandachtspunten zijn.

Maar stel dat u wilt weten wat u pakweg over twee á drie jaar staat te wachten. 

In dat geval kan ik op basis van uw geboortehoroscoop een transit horoscoop maken. De transit horoscoop laat namelijk zien hoe de zon, maan en de planeten over twee (of drie) jaar zijn gepositioneerd en hoe deze posities in verhouding staan met de stand van de planeten in (de huizen van) uw geboortehoroscoop.

Welke planeten energiën in het heden stimuleren dan uw 'geboorte planeten'? Werken deze tegen of versterken juist hun invloed? En wat betekent dit alles voor u?

Kortom; met een transit horoscoop is het mogelijk om enkele jaren in de toekomst te kijken. Wat is dan belangrijk voor u? Op welk gebied kunt u een verandering verwachten? Waar dient u voor op te passen? Wat wordt u geadviseerd? Hoe staat het dan met uw werk, de liefde, uw gezondheid, etc?

> U ontvangt de transit horoscoop inclusief gratis fotoreading.

Let wel, indien u een transit horoscoop wilt bestellen, is het wel noodzakelijk eerst een geboortehoroscoop te laten maken. Deze heb ik namelijk nodig om de transits te kunnen berekenen.

Om de kosten te drukken is het wel mogelijk dat ik de geboortehoroscoop met de computer bereken en alleen de transit horoscoop uitwerk zodat u toch maar één horoscoop hoeft te betalen.

Tarieven (incl. 21% BTW):

Geboortehoroscoop:

€ 300,00

Transit horoscoop

€ 300,00

Combinatie geboorte-en transithoroscoop:

€ 575,00

 

Bent u benieuwd naar wat u pakweg over 2 á 3 jaar kunt verwachten?  Vult u dan onderstaand formulier in. Ik neem dan zsm contact met u op. 

nb. U ontvangt het complete verslag incl. uw persoonlijke horoscoop tekening(en) via e-mail in PDF bestand.

 

 


Naam*
E-mailadres*
Bericht*