Gezondheidshoroscoop

Met behulp van medische astrologie is het goed mogelijk te achterhalen wat de verborgen oorzaken zijn van bepaalde ziekten en of u hier misschien zelf als dan niet verantwoordelijk voor bent.

Daarbij wordt gekeken naar uw aangeboren energetische temperament in combinatie met het eigen gedrag met het oog op uw eigen welzijn en hoe de psyche in verband staat met uw fysieke welzijn. Ook worden erfelijke factoren nader onder de loep genomen, wordt in kaart gebracht waar u gevoelig voor bent, welke situaties u uit uw evenwicht brengen en krijgt u enkele bruikbare adviezen om uw gezondheid op alle gebieden op peil te houden.

Natuurlijk kan een medische horoscoop nooit het consult van een reguliere arts vervangen! Desondanks kan het nuttig zijn om de astrologische 'diagnoses' zwart op wit te hebben staan en deze mee te nemen in uw manier van (zo gezond mogelijk) leven.

> U ontvangt de erfelijkheidshoroscoop inclusief gratis fotoreading.

Let wel; om een erfelijkheids horoscoop voor u te kunnen maken, is het wel noodzakelijk dat u eerst een geboortehoroscoop voor uzelf laat berekenen. 

Om de kosten te drukken is het wel mogelijk dat ik de geboortehoroscoop met de computer bereken en alleen de gezondheids horoscoop uitwerk zodat u toch maar één horoscoop hoeft te betalen.

Tarieven (incl. 21% BTW):

Geboortehoroscoop:

€ 300,00

Gezondheidshoroscoop:

€ 150,00

 

Heeft u interesse, eventuele vragen of wilt u de gezondheids horoscoop bestellen, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, ik neem dan zsm contact met u op.

nb. U ontvangt de complete rapportage van uw gezondheidshoroscoop incl. de tekening van uw welzijnsheids radix via e-mail in PDF bestand.