Spiegelhoroscoop

Een spiegelpunten horoscoop (met een mooi woord ook wel 'antiscia' genoemd) is een horoscoop waarbij alle aanwezige planeten in de geboorte(of transit) horoscoop worden gespiegeld, waardoor deze plotseling in andere tekens en huizen komen te staan. Wat is hier het nut van, vraagt u zich misschien af?

Wel, de gespiegelde planeten laten u zien hoe u onbewust reageert en omgaat met de betreffende situaties in de oorspronkelijke huizen en tekens. Een horoscoop die een ware eye-opener kan zijn en u zéker aan het denken zal zetten met betrekking tot de ontwikkeling van uw onbewuste behoeften.

> U ontvangt de spiegel horoscoop inclusief gratis fotoreading.

Let wel, indien u een spiegel horoscoop wilt bestellen, is het wel noodzakelijk eerst een geboortehoroscoop te laten maken. Deze heb ik namelijk nodig om alle aanwezige planeten en tekens te kunnen spiegelen.

Tarief (incl. 21% BTW):

Geboortehoroscoop:

€ 300,00

Spiegel horoscoop

€ 300,00

Combinatie geboorte- en spiegelhoroscoop:

€ 575,00

Bent u benieuwd naar de onbewuste verlangens, aversies en onuitgesproken wensen en angsten die u bezit en hoe u hiernaar kunt leren luisteren (en handelen) in uw dagelijks functioneren? Vult u dan onderstaand formulier in. Ik neem dan zsm contact met u op. nb. U ontvangt het complete verslag incl. de tekening van uw persoonlijke spiegel radix via e-mail in PDF bestand.