Liefdesreading

Bij een uitgebreide liefdesreading breng ik uw hele relatie in kaart, bekijk ik hoe jullie tegenover elkaar staan en hoe de relatie zich verder zal gaan ontwikkelen. Hiervoor kijk ik eerst naar u beiden afzonderlijk.

Hoe bent u als persoon, wat zijn uw karaktereigenschappen, hoe gedraagt u zich binnen de relatie? En uw partner?

> U ontvangt de complete liefdesreading inclusief twee gratis fotoreadings.

Middels deze twee afzonderlijke (foto) readings van u en uw geliefde, krijg ik al een goede indruk van de aard van uw relatie.

Vervolgens bekijk ik of mijn bevindingen kloppen en vul ik deze aan met behulp van astrologie en numerologie.

Daarna beschrijf ik hoe jullie je allebei voelden tijdens de eerste ontmoeting, hoe de relatie zich vanaf dat moment verder heeft ontwikkeld en doe ik tot slot nog twee tarot leggingen om te kijken waar u en uw partner zich met betrekking tot de relatie momenteel bewust van zijn, wat u voor elkaar verborgen houdt, wat jullie wel aan elkaar tonen en hoe de relatie zich verder zal gaan ontwikkelen. 

U krijgt dus een uitgebreid en zeer gedetailleerd verslag van de fotoreadings, uw relatie volgens de astrologie, twee numerologische berekeningen (de eerste ontmoeting en de ontwikkeling van de relatie) en twee tarot readings (de relatielegging en een toekomstprognose).

Tarief (incl. 21% BTW)

€ 125,00

 

Om de uitgebreide liefdesreading aan te vragen,  kunt u gebruik maken van onderstaand contact formulier. Ik neem dan zsm contact met u op.

nb. U ontvangt het gehele uitgebreide, gedetailleerde verslag incl. de berekeningen en foto's van de tarot legpatronen per emailbijlage in PDF bestand.

 


Naam*
E-mailadres*
Bericht*