Erfelijkheids horoscoop

Wat kunt u verwachten van een erfelijkheidshoroscoop? Hierbij bekijk ik voor u welke biologische én welke psychologische factoren u van vaders of moeders kant heeeft geërfd. Welke creatieve, mentale en fysieke eigenschappen zitten in uw DNA ingebakken en welke gewoonten en gedragsmatige reflexen heeft u al dan niet (on)bewust overgenomen?

Wat is het nut van een dergelijke horoscoop?

Afgezien van het feit dat het leuk en interessant is om uit te zoeken wat u van welke kant van uw familie heeft geërfd, kan het ook absoluut nuttig zijn om te achterhalen waar bepaalde gedragskenmerken vandaan komen en om in kaart te brengen wat uw erfelijk bepaalde sterke en zwakkere punten zijn op lichamelijk gebied. 

> U ontvangt de erfelijkheidshoroscoop inclusief gratis fotoreading.

Let wel; om een erfelijkheids horoscoop voor u te kunnen maken, is het wel noodzakelijk dat u eerst een geboortehoroscoop voor uzelf laat berekenen.

Om de kosten te drukken is het wel mogelijk dat ik de geboortehoroscoop met de computer bereken en alleen de erfelijkheidshoroscoop uitwerk zodat u toch maar één horoscoop hoeft te betalen.

Tarieven (incl. 21% BTW):

Geboortehoroscoop:

€ 300,00

Erfelijkheidshoroscoop:

€ 150,00

 

Heeft u interesse, eventuele vragen of wilt u de erfelijkheids horoscoop bestellen, maakt u dan gebruik van onderstaand formulier, u hoort dan zsm van mij.

nb. U ontvangt het complete verslag incl. uw erfelijkheidshoroscoop en de tekening van uw erfelijkheids radix via e-mail in PDF bestand.