Retrograde horoscoop

Wanneer een planeet retrograde is, betekent dit dat het lijkt alsof deze achteruit beweegt, in plaats van vooruit. In werkelijkheid bewegen de planeten niet werkelijk achteruit, maar is dit slechts optisch bedrog dat wordt veroorzaakt door het feit dat ze in een boog op verschillende snelheden door de dierenriem bewegen.

Wanneer de aarde sneller beweegt dan een andere planeet, lijkt het of de andere planeet achteruit beweegt. Hoewel dit dus niet echt het geval is, hebben deze ogenschijnlijke achteruit reizende planeten wel degelijk een bepaalde invloed op ons. Vaak betekent het dat we op een bepaald gebied even pas op de plaats moeten doen, dat we onze aandacht even naar binnen moeten richten in plaats van naat buiten, dat we te maken krijgen met misverstanden, miscommunicatie, vertragingen of andere irritaties.

Bij een retrograde horoscoop is het mogelijk om te bekijken welke planeten retrograde lopen in een door u opgegeven jaar, in een bepaalde periode én wordt bekeken in welke aspecten deze retrograde planeten op dat moment staan met andere planeten, die hun invloeden kunnen versterken, ondersteunen of afzwakken.

Handig om te weten wanneer u bepaalde plannen wilt doorvoeren, op reis wilt gaan, grote bestellingen wilt plaatsen, een investering wilt doen of een nieuw project wilt starten.

Immers, een gewaarschuwd mens telt voor twee!

> U ontvangt de retrograde horoscoop inclusief gratis fotoreading.

Let wel; om een  retrograde horoscoop voor u te kunnen maken, is het wel noodzakelijk dat u eerst een geboortehoroscoop voor uzelf laat berekenen. 

Om de kosten te drukken is het wel mogelijk dat ik de geboortehoroscoop met de computer bereken en alleen de retrograde horoscoop uitwerk zodat u toch maar één horoscoop hoeft te betalen.

Tarieven (incl. 21% BTW):

Geboortehoroscoop:

€ 300,00

Retrograde horoscoop:

€ 100,00

Heeft u interesse, eventuele vragen of wilt u de retrograde horoscoop bestellen, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, ik neem dan zsm contact met u op.

nb. U ontvangt de complete rapportage incl. de retrograde horoscooptekening via e-mail in PDF bestand.

 


Naam*
E-mailadres*
Bericht*