Tealeaf reading

De Zigeuners stonden vroeger niet alleen bekend om hun voorspellende gaven op het gebied van kaartleggen, maar ook met betrekking tot tasseografie; theeblaadjes lezen. Wellicht hebben zij dit geleerd in het oosten - waar de thee zijn oorsprong vindt - en vervolgens tijdens hun doorreizen deze manier van waarzeggen in Europa geïntroduceerd.

Op basis van de tasseografie is er nu een bijzonder orakel gecreëerd waarop alle symbolen op kaartjes zijn gedrukt. Op deze manier is het niet meer noodzakelijk om eerst verse thee te zetten en deze uit te drinken, maar kunnen er ook daadwerkleijk heden, verleden en toekomst leggingen mee worden gedaan, zoals bij tarot en speelkaarten het geval is. 

Mijn persoonlijke ervaring is dat deze methode van 'spelen met symbolen' waanzinnig accuraat is en nog ontzettend leuk om te doen bovendien.

Bij een theeblaadjes lezing/ tealeaf reading, zijn er diverse mogelijkheden.

Tarieven (incl 21% BTW):

- Gerichte vraag voor de komende vier dagen

€ 25,00

- Gerichte vraag voor de komende vier weken

€ 25,00

- Gerichte vraag voor de komende vier maanden

€ 25,00

- Algemene weeklegging

€ 35,00

- Algemene reading komende vier weken

€ 35,00

- Algemene reading komende vier maanden

€ 35,00

- Algemene jaarlegging vanaf de huidige maand tot 12 maanden erna. (Wat staat u vanaf heden tot en met volgend jaar, elke maand te wachten?)

€ 100,00

Indien u een email tealeaf consult wilt bestellen, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Ik neem dan zsm contact met u op.

nb. van de tealeaf reading wordt een foto gemaakt, die u samen met het verslag in PDF bestand wordt toegestuurd.

 

 


Naam*
E-mailadres*
Bericht*