Tarot huiskamer avond

Lijkt het u leuk om bij u thuis een spirituele groepsavond te organiseren met uw vriendinnen, familieleden, buren of collega's? Of het nu om een verjaardag, vrijgezellenfeest, Halloween party, diplomafeestje of om zomaar een gezellig avondje gaat, ik kom graag met mijn kaarten bij u langs om het hele gezelschap op een leuke, gezellige, doch spirituele manier te entertainen. 

De avond bestaat uit verschillende rondes waarbij de spanning langzaam wordt opgebouwd. Het wordt echter niet eng, alleen maar reuze interessant! Ook wordt iedereen in de gelegenheid gesteld een gerichte vraag te stellen die ik uitgebreid zal beantwoorden. Er wordt gewerkt met verschillende kaartendecks en al met al komt elke aanwezige maar liefst vier keer aan de beurt! (Dit komt in totaal neer op 20 min. p.p.) Er zal veel worden gelachen en wie weet zelfs hier een daar een traantje van ontroering worden weggepinkt. Wat er ook gebeurt, op een besloten tarotparty heerst altijd een enorm gevoel van saamhorigheid en zal er nog lang over deze bijzondere, gezamenlijke ervaring worden nagepraat.

Aan het einde van deze afwisselende, enerverende avond, sluit ik af met een leuke verrassing voor alle gasten!

> Max. 10 personen (3 uur)

Tarief (incl 21% BTW)

€ 150,00 per uur

Heeft u interesse? Stuurt u me gerust (uiteraard geheel vrijblijvend) een bericht middels onderstaand contact formulier.

 


Naam*
E-mailadres*
Bericht*